Over Den Bramel studiebegeleiding

Mijn naam is Iris de Vaal-de Gruijter. Na de jaren die ik in het onderwijs heb gewerkt, ben ik gestart met mijn praktijk Den Bramel studiebegeleiding.

Het doel van Den Bramel studiebegeleiding is het op maat begeleiden van scholieren en studenten bij het plannen, leren en organiseren van hun schoolwerk zodat de scholier of student dit zelfstandig leert toe te passen. Daarnaast ondersteun ik in mijn praktijk scholieren en studenten die te maken hebben met concentratieproblemen, leerproblemen of gedragsproblemen.

Mijn opleiding tot master Educational Needs zorgt ervoor dat ik zo optimaal mogelijk begeleiding kan aanbieden. Tijdens deze opleiding heb ik mijn kennis verrijkt binnen de onderwerpen dyslexie, lees- en spellingproblemen, dyscalculie, leerstrategieën en gedragsproblematiek. Door continue bijscholing zorg ik ervoor dat mijn kennis up to date blijft.

Wanneer je meer informatie wilt over hoe een samenwerking in studiebegeleiding uitgevoerd kan worden, bent je van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.