Scriptiebegeleiding

Elke student met een studie die gelinkt is aan het onderwijs of jeugdbegeleiding, kan bij Den Bramel scriptiebegeleiding terecht. Vind je het lastig om te beginnen, ben je vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of heb je moeite om gemotiveerd te blijven, Den Bramel scriptiebegeleiding biedt begeleiding die bij jouw situatie past.
We zorgen er met jou voor dat jij jouw scriptie op tijd en succesvol afrondt. We kunnen helpen bij het maken van een planning, het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook bij inhoudelijke vraagstukken zoals het formuleren van een probleemstelling, deelvragen of hypothesen.

De begeleiding begint met een gratis en vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek. We bespreken dan samen waar je op dit moment in jouw scriptietraject bent en waar je tegenaan loopt. Vervolgens bespreken we welke vorm ondersteuning je het beste bij kunt gebruiken. Verder bespreken we in dit gesprek ook welk begeleidingstraject het beste bij jouw hulpvraag past.

Voor de meeste studenten is een standaard scriptiebegeleiding de voordeligste keuze. Deze vorm van scriptiebegeleiding bestaat uit 20 uur. In de meeste gevallen is dit voldoende om af te studeren. Blijkt het dat je meer uren nodig hebt, dan kun je extra uren bijkopen. Daarnaast biedt Den Bramel scriptiebegeleiding voor studenten met specifieke wensen ook persoonlijke scriptietrajecten op maat aan.
Ben je nieuwsgierig geworden naar nog meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw hulpvraag en overleggen we samen welke vorm van begeleiding het beste daarbij aansluit.